Ειδήσεις

Κάνουμε πράξη την Αγάπη: Το θαύμα έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα

Με πρωταγωνιστές το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου της ΚΡΗΤΗ TV «Κάνουμε πράξη την Αγάπη».

Με πρωταγωνιστές τα παιδιά από το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων» έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου της ΚΡΗΤΗ TV «Κάνουμε πράξη την Αγάπη».

Η Αναστασία Μπιτζιλέου με την Κίτρινη Αποστολή πολύτιμο σύμμαχο, αναδιαμόρφωσαν το εγκαταλελειμμένο «Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής» του Κέντρου. Το Πάρκο είχε δημιουργηθεί παλιότερα όμως στην πορεία εγκαταλείφθηκε. Απώτερος στόχος της τωρινής ανανέωσης είναι, όχι μόνο να ανοίξει της πόρτες του στα Δημοτικά Σχολεία  της Κρήτης αλλά και, να αποτελέσει «βοηθό» του Κέντρου.

Συγκεκριμένα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα εκπαιδεύονται τα παιδιά του Κέντρου, τα οποία με τη σειρά τους θα γίνονται οι εκπαιδευτές των μικρών μαθητών που θα επισκέπτονται το Πάρκο από τα Δημοτικά σχολεία του νησιού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο αξίζει να τονιστεί ότι η τηλεοπτική πρωτοβουλία του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV βρήκε πολύτιμους αρωγούς και συμπαραστάτες. Μέσα από τους δεκάδες εθελοντές αλλά και τις επιχειρήσεις, που από την πρώτη στιγμή βοήθησαν με αγάπη να ξαναδημιουργηθεί το Πάρκο, το όραμα του ομίλου μας μπόρεσε να γίνει πράξη.

Να σημειώσουμε ότι ακολουθούν ακόμα 12 επεισόδια της εκπομπής «Κάνουμε πράξη την Αγάπη». Τα επεισόδια θα προβάλλονται ανά δύο εβδομάδες στην ΚΡΗΤΗ TV. Στις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν επεισόδια με παρουσιαστές τα εξής αγαπημένα πρόσωπα του καναλιού: Ανδριανή Αγγελιδάκη, Γιώργος Σαχίνης, Στέλλα Τερζάκη, Νικολέτα Σφακιανάκη, Κατερίνα Σαλαπάτα, Μάνος Δασκαλάκης, Στέλιος Ζερβός, Ιωάννα Μαλέσκου, Λευτέρης Κουμαντάκης, Βούλα Νεονάκη, Βίκυ Παπαδογιαννάκη και Μαίρη Καριωτάκη. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε την εκπομπή:

Σχόλια