default-image

«Κατεβαίνει» Κρήτη και ο Γιώργος Σταθάκης

Κρήτη
«Κατεβαίνει» Κρήτη και ο Γιώργος Σταθάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο έρχεται μεθαύριο Παρασκευή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, προκειμένου να ενημερώσει φορείς και πολίτες για το νέο νομοσχέδιο των αυθαιρέτων σε εκδήλωση που διοργανώνει το ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Βέβαια, θα είχε ίσως παραπάνω αξία να ερχόταν ο υπουργός προ της ψήφισης του νέου νόμου, μήπως και εισακούγονταν παραπάνω κάποιες θέσεις των τοπικών φορέων. Αλλά αναμφίβολα και αυτή η κάθοδος με τη διά ζώσης ενημέρωση που θα κάνει ο Γιώργος Σταθάκης έχει την αξία της για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου.

Μετά την ψήφιση και δημοσίευση του νέου νόμου για τον «Έλεγχο και προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος» (Ν. 4495 ΦΕΚ Α' 167/2017) η Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης για τους μηχανικούς και τους πολίτες της ανατολικής Κρήτης, διοργανώνει με πρωτοβουλία της εκδήλωση-συζήτηση σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την προοπτική εφαρμογής του νέου νόμου.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση-συζήτηση, που θα γίνει στο Ηράκλειο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ (Πρεβελάκη & Γρεβενών), μεθαύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, και ώρα 7 μ.μ., θα είναι ο Χανιώτης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μετά την ομιλία του Γιώργου Σταθάκη θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα εφαρμογής του νέου νόμου με εκπροσώπους του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να επισημανθούν ζητήματα, τυχόν προβλήματα και ορθές πρακτικές που αφορούν στην εφαρμογή του.

Ρεπορτάζ: Μπάμπης Σαββίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News