Ειδήσεις

Και δεύτερο… κεφάλι χοίρου σε είσοδο συνεταιρισμού

Ένα ακόμη κεφάλι χοίρου αφέθηκε και στην είσοδο του συνεταιρισμού επιπλοξυλουργών Ηρακλείου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μακάβριου ευρήματος που άφησαν άγνωστοι στην είσοδο της επιχείρησης στενού φίλου του Μιχάλη Λεμπιδάκη λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωση του.

Ένα ακόμη κεφάλι χοίρου αφέθηκε και στην είσοδο του συνεταιρισμού επιπλοξυλουργών Ηρακλείου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Οι διωκτικές Aρχές εξετάζουν βίντεο που έχουν συλλέξει ώστε να δουν αν πρόκειται για τα ίδια άτομα τα οποία αναζητούνται μετά το αρχικό χτύπημα.

Πρόκειται για τα ίδια άτομα;

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι αν πρόκειται για τα ίδια άτομα και προσπαθούν να συγκρίνουν τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, παρόλο που το υλικό που έχουν συλλέξει από τη δεύτερη περίπτωση είναι λιγότερο αξιοποιήσιμο.

Το υλικό είναι από την ευρύτερη περιοχή πέριξ της Βιομηχανικής όπου βρίσκεται η επιχείρηση του στενού φίλου του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος μάλιστα ήταν και παραλήπτης ενός εκ των επιστολών που έστειλε όσο διάστημα ήταν όμηρος των απαγωγέων και το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει από το χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.

Δύο άνδρες με μοτοσυκλέτα

Μετά την αρχική υπόθεση με τον εντοπισμό του μακάβριου ευρήματος στην είσοδο της επιχείρησης του συγκεκριμένου ατόμου πήγαν πάλι με μοτοσυκλέτα, όπως φαίνεται στις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί και άφησαν και πάλι ένα κομμένο κεφάλι χοίρου στην πλαϊνή είσοδο της επιχείρησης.

Το υλικό από τη δεύτερη περίπτωση που έχουν συλλέξει είναι λιγότερο αξιοποιήσιμο, ωστόσο φαίνεται μία μοτοσυκλέτα και τουλάχιστον δύο άτομα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για τους ίδιους δράστες.  

Σχόλια