default-image

Λ. Αυγενάκης: Η Ν.Δ. λύση για έξοδο της χώρας από την κρίση

Κρήτη
Λ. Αυγενάκης: Η Ν.Δ. λύση για έξοδο της χώρας από την κρίση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV και συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ήταν καλεσμένος ο  γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο του 4ου Προσυνέδριου του κόμματος που πραγματοποιείται αύριο στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του προσυνεδρίου, που επίκεντρο θα έχει την επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας, όπως είπε ο κ. Αυγενάκης, με σχέδιο συγκεκριμένο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

«Επανεκκίνηση της οικονομίας δεν μπορεί να γίνει, εάν δεν έχεις ένα σχέδιο συγκεκριμένο για να την πετύχεις. Και εμείς το έχουμε! Είναι το μόνο "γιατρικό" για να έχουμε βελτίωση των οικονομικών δεικτών και βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

«Η Ν.Δ. είναι ταυτισμένη με τις δουλειές, που αυτό είναι και το "γιατρικό" για την αντιμετώπιση και της φτώχειας και φυσικά της ανεργίας και της εξαγωγής νέων επιστημών σε άλλες χώρες, θεωρούμε ότι αυτό είναι προτεραιότητά μας και γι' αυτό το λόγο κάνουμε ένα ξεχωριστό προσυνέδριο», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Διευκρινίζοντας πως είναι το τέταρτο κατά σειρά από τα επτά που έχουν προγραμματίσει μέχρις ότου φτάσουν στο 11ο συνέδριο, Αρχών και Θέσεων της Ν.Δ. που θα γίνει 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

«Έχουμε ένα ξεχωριστό προσυνέδριο αφιερωμένο εδώ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ξεκινάμε αύριο στις 6 το απόγευμα όπου θα έχουμε τέσσερις ενότητες, βιομηχανία, εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία κ.λπ.», είπε ο κ. Αυγενάκης.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει», τόνισε είναι «οι λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Οι προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν είναι μία προσέγγιση με δυνατότητα εφαρμογής άμεσα, που αφορούν επιχειρήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο, τα φυσικά πρόσωπα».

Μεταξύ άλλων είπε πως «για μας είναι σημαντικότερο από το να μοιράζουμε κάποια ευρώ στον κόσμο, να επέμβουμε με πιο ζωτικές παρεμβάσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News