Ειδήσεις

Εκτάκτως από το Ηράκλειο στην Αθήνα ο Ν. Τόσκας

Αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια της έκθεσης για την οδική ασφάλεια, και σύμφωνα με πληροφορίες αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα μετά από τηλεφώνημα του πρωθυπουργού.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Στ. Θεοδωράκης: Επικίνδυνα ανίκανος

Νωρίτερα ο επικεφαλής του "Ποταμιού" κ. Στ. Θεοδωράκης ζήτησε από τον πρωθυπουργό την απομάκρυνση κ. Τόσκα, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνα ανίκανο.

«Επικίνδυνα ανίκανος ο Ν.Τόσκας», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ζητώ την απομάκρυνσή του και την αντικατάστασή του από ένα υπεύθυνο πρόσωπο γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ανέχεται τρομοκρατικές εγκληματικές πράξεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ.Θεοδωράκης.

Σχόλια