Ειδήσεις

Ο Ν.Τόσκας για την υπόθεση Λεμπιδάκη & την οδική ασφάλεια

Στην εξιχνίαση της απαγωγής Λεμπιδάκη και τη μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, μιλώντας στην εκπομπή «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ» της ΚΡΗΤΗ TV, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά από το Ηράκλειο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης για την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Τόσκας για την υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη, μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι είναι τώρα η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Η ελληνική Αστυνομία δουλεύει οργανωμένα και συστηματικά, με επίπεδο που θα ζήλευαν πολλές άλλες αστυνομίες. Η υπόθεση έληξε αναίμακτα, χωρίς να δοθούν λύτρα, παραδόθηκε σώος και χαιρόμαστε πολύ γι' αυτό», είπε ο κ. Τόσκας.
Η Δικαιοσύνη έχει τη δυνατότητα να διαλευκάνει όλη την υπόθεση ακόμα και τις πτυχές που αφήνουν ερωτηματικά», τόνισε.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του και στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς τα αλλεπάλληλα τροχαία προβληματίζουν τις Αστυνομικές Αρχές, όπως τόνισε ο κ. Τόσκας

Μας διδάσκουν τα παιδιά

«Είμαστε ξεροκέφαλοι, μας διδάσκουν τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας, τονίζοντας: «Τα παιδιά μας διδάσκουν με περισσότερη σοφία, παίρνουμε τα μηνύματα των παιδιών. Αυτό που πρέπει να σεβόμαστε είναι τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, τον άλλο οδηγό απέναντί μας», είπε.

«Βέβαια οι κανόνες και ο έλεγχος από πλευράς αστυνομίας είναι το ένα θέμα, το άλλο είναι η δική μας παιδεία και κουλτούρα», τόνισε ο υπουργός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια