default-image

Απαρηγόρητη η μάνα του 28χρονου: Δεν πρόλαβα να τον σώσω

Απαρηγόρητη η μάνα του 28χρονου: Δεν πρόλαβα να τον σώσω

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι τον άδικο χαμό του δικού τους Αντώνη από τσίμπημα σφήκας το απόγευμα του Σαββάτου. Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του Χρυσάνθη, που σήμερα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της γιο.

Η μητέρα του 28χρονου Αντώνη που μίλησε στο protothema.gr, ανέφερε ότι ο γιος της είχε ιστορικό με αλλεργίες και πως τον είχε γλιτώσει κυριολεκτικά άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

«Τον είχα γλιτώσει άλλες τέσσερις φορές από τσιμπήματα σφήκας. Αυτή τη φορά δεν το πρόλαβα το παιδάκι μου να το σώσω. Πρήστηκε ολόκληρος και πέθανε. Μακάρι να ήμουν κοντά του να το προλάβαινα. Το γνωρίζαμε ότι ήταν αλλεργικός στις σφήκες και πρόσεχε, όσο μπορούσε. Αυτή τη φορά πήγε να ταΐσει τα ζώα και υπήρχε σφηκοφωλιά εκεί κοντά και μου το πέθαναν το παιδί μου».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στον Προφήτη Ηλία, όπου συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον 28χρονο.

Ο άτυχος άνδρας ήταν αγρότης και παράλληλα οδηγός ταξί και έμενε στον Προφήτη Ηλία. Ήταν πατρεμένος και είχε δύο παιδιά. Τσιμπήθηκε από σφήκες, την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου σε χωράφι του στο χωριό.

Είχε μαζί του το κατάλληλο σκεύασμα σε ενέσιμη μορφή, ξέροντας ότι είναι αλλεργικός. Έκανε χρήση της αδρεναλίνης. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε τελικά, αυτό δε στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στη ζωή, με τη μοίρα, δυστυχώς, να έχει γράψει ένα τραγικό και αναπάντεχο τέλος για εκείνον.

Ο θάνατός του, όπως ήταν φυσικό, έχει συγκλονίσει όλους τους συγχωριανούς του στον Προφήτη Ηλία, όπως και όλους τους φίλους, τους συγγενείς και τους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News