default-image

Κατεβαίνει Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Κατεβαίνει Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται μεθαύριο Τετάρτη 8 Νοεμβρίου ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συμμετάσχει στη διαδικασία του 4ου προσυνεδριακού σταθμού με θέμα "Για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας".

Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας, με την υπογραφή του Κωστή Χατζηδάκη, «στις εργασίες θα συμμετέχει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης».

Πρόκειται για το 4ο προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο "Candia Maris", που θα ξεκινήσει στις 2:30 το μεσημέρι.

Έτσι λοιπόν, φτάνοντας στην τελική ευθεία, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για το 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ, όπως έχει ανακοινωθεί, οι ώρες του προσυνεδρίου θα είναι από τις 3 έως τις 7 μ.μ. Και βέβαια, όπως σε κάθε προσυνέδριο, έτσι και σε αυτό, θα μιλήσει και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι σίγουρο ότι, ως προς την οργάνωση και ειδικά για το Ηράκλειο, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι άρτια και να στεφθεί από επιτυχία.

Θα ακολουθήσουν τα προσυνέδρια στη Λάρισα στις 18 Νοεμβρίου, στην αν. Αττική στις 23 Νοεμβρίου, και το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το 11ο Συνέδριο της Ν.Δ. θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News