Ειδήσεις

Από το δελτίο στα σκαλιά της εκκλησίας η δικιά μας Γωγώ /vid

Λαμπερή και απαστράπτουσα η δημοσιογράφος Γωγώ Αποστολάκη, άφησε το δελτίο ειδήσεων και ντύθηκε νυφούλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και δημοσιογράφος της ΚΡΗΤΗ TV, η δική μας Γωγώ Αποστολάκη, άλλαξε για λίγο… ρόλο, έβγαλε το σακάκι, ντύθηκε νυφούλα και έφτασε στην εκκλησία για να συναντήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Φανουράκη.

Το ραντεβού στην εκκλησία είχε δοθεί στις 4 το μεσημέρι της Κυριακής  στην Ιερά Μονή της Παναγίας Καλυβιανής με φίλους και συγγενείς να έχουν συγκεντρωθεί για να τιμήσουν το όμορφο ζευγάρι.

Η Γωγώ έφτασε στην εκκλησία με 20 περίπου λεπτά καθυστέρησης, όπως οφείλει εξάλλου μία νύφη. Χαμογελαστή και λαμπερή μέσα στο λευκό της νυφικό, έφτασε στον τελικό της προορισμό, τον αγαπημένο της Νίκο, με τον οποίο η γνωριμία έγινε μέσω της... υιοθεσίας ενός σκύλου!

Το μεσημέρι της Κυριακής, λοιπόν, ο Νίκος και η Γωγώ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κουμπάρο το Μιχάλη Παπαδοβασιλάκη και με όλους τους καλεσμένους να παρακολουθούν με συγκίνηση το μυστήριο.

Από την τελετή δε θα μπορούσε να λείψει και ολόκληρη η "οικογένεια" του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, στον οποίο η Γωγώ Αποστολάκη, μετρά πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας.

Το neakriti.gr εύχεται στη Γωγώ και το Νίκο βίον ανθόσπαρτο!

Σχόλια