default-image

Βίντεο - σοκ: Οδηγός σέρνει σκύλο από την καρότσα στην Αχαΐα

Βίντεο - σοκ: Οδηγός σέρνει σκύλο από την καρότσα στην Αχαΐα

Εικόνες που σοκάρουν καταγράφηκαν στην Επαρχιακή Οδό Μεγάλου Σπηλαίου - Καλαβρύτων, με το περιστατικό κακοποίησης ενός σκύλου που μεταφέρεται δεμένος από την καρότσα αγροτικού οχήματος που είναι εν κινήσει, να μην έχει προηγούμενο.

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε το ζώο κατέγραψε ιδιώτης με το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ζώο σύρεται δεμένο στο δρόμο, από τον οδηγό του αυτοκινήτου, που άγνωστο γιατί έχει υποβάλει σε αυτό το φρικτό βασανιστήριο το τετράποδο.

Μάλιστα διερχόμενος οδηγός τον ακινητοποίησε ενημερώνοντάς τον πως θα τον καταγγείλει στις αρχές, εκείνος όμως σύμφωνα με πληροφορίες του eleftherostypos.gr, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, έχοντας ακόμα τον σκύλο δεμένο.

Εκπρόσωπος τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου δήλωσε ότι έγινε και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία συμβάλλει στις έρευνες.

Αθώος ο οδηγός

Ο κατηγορούμενος οδηγός του αγροτικού που έσερνε το σκυλάκι κρίθηκε αθώος, καθώς - όπως ανέφερε - δεν κατάλαβε ότι το σκυλί έπεσε από την καρότσα που το είχε δεμένο, με αποτέλεσμα να το σέρνει στο οδόστρωμα και το άτυχο ζώο να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του οχήματος συντετριμμένος από το περιστατικό τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να κάνει κακό στο σκυλί του, που υπεραγαπούσε.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.gr, ο κάτοχος του ζώου και οδηγός, είναι ηλικιωμένος, έχει πρόβλημα ακοής και δεν μπόρεσε να καταλάβει το τι είχε συμβεί.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News