default-image

Δεν πρόλαβαν να «χαρούν» τα 100 λίτρα πετρελαίου που έκλεψαν

Κρήτη
Δεν πρόλαβαν να «χαρούν» τα 100 λίτρα πετρελαίου που έκλεψαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 λίτρα πετρελαίου κατάφεραν να αφαιρέσουν από φορτηγό ένας 36χρονος και ένας 26χρονος, και οι δύο ντόπιοι, δεν κατάφεραν όμως να τα… κρύψουν, αφού συνελήφθησαν τελικά σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενέργησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ. που επέβαιναν οι δύο άντρες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δοχεία με 100 λίτρα πετρέλαιο, δύο λάστιχα, κουκούλα full face και ένα ζευγάρι γάντια.

Οι έρευνες και όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αστυνομία, οδήγησαν σε έναν 58χρονο, από το φορτηγό του οποίου αφαιρέθηκε το πετρέλαιο.

 Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομία:

«Συνελήφθησαν, την Πέμπτη (2.11.2017), σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, την Πέμπτη (2.11.2017) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πέντε δοχεία τα οποία περιείχαν 100 λίτρα πετρέλαιο, δύο λάστιχα, κουκούλα τύπου full-face και ένα ζευγάρι γάντια.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο οι δύο ημεδαποί αφαίρεσαν την παραπάνω ποσότητα πετρελαίου από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News