Ειδήσεις

Η ευκαιρία σου για να πάρεις τον τίτλο «Miss Κρήτη»

Στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο μεγάλος Τελικός του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.

Στο κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο μεγάλος Τελικός του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς «Miss Κρήτη» και «Miss Young» 2017, ο οποίος θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

Το επίπεδο παραγωγής και διοργάνωσης έχει ανέβει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και αναμένετε και φέτος τα Παγκρήτια Καλλιστεία να αποτελέσουν το πιο λαμπερό γεγονός του νησιού μας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις πιο όμορφες κρητικοπούλες.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες ενώ όσες κοπέλες επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και την ερχόμενη Τετάρτη 08 Νοεμβρίου, οπότε και η λίγη η προθεσμία.

Οι φιναλίστ ακολουθούν μια εντατική προετοιμασία με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς από την Cristi Academy, με σκοπό να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια επαγγελματική καριέρα στο χώρο της λάμψης και της ομορφιάς.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια