Ειδήσεις

Πόμπια: Υπόσχεση για το Λύκειο χωρίς καθηγητές

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για προσλήψεις και για τοποθετήσεις καθηγητών μέχρι το το τέλος της εβδομάδας μετέφερε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για προσλήψεις και για τοποθετήσεις καθηγητών μέχρι το το τέλος της εβδομάδας μετέφερε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Γιώργος Τερζάκης στο δελτίο ειδήσεων την ΚΡΗΤΗ TV, μετά το σάλο που προκάλεσαν τα ρεπορτάζ για λουκέτο σε σχολεία της ενδοχώρας.

Μετά το Γυμνάσιο της Βαγιωνιάς, στο προσκήνιο έρχεται το Λύκειο της Πόμπιας, με τα σοβαρά κενά σε καθηγητές να αποτελούν την αιτία που μπορεί να τινάξει στον αέρα το μέλλον των μαθητών ενόψει Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Πενήντα ημέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές κυρίως της 3ης Λυκείου πηγαίνουν για 2 ή 3 ώρες για μάθημα και επιστρέφουν σπίτι τους, αφού δεν υπάρχουν καθηγητές βασικών ειδικοτήτων κατεύθυνσης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΜΠΙΑΣ

Στην ίδια μοίρα κι άλλα σχολεία της Κρήτης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, εκτός τη Βαγιωνιά και την Πόμπια, το εσπερινό Λύκειο του Τυμπακίου και το Γυμνάσιο Γαράζου.

Σχόλια