default-image

Θλίψη για δικαστικό υπάλληλο που έσβησε, η τραγική ειρωνεία

Κρήτη
Θλίψη για δικαστικό υπάλληλο που έσβησε, η τραγική ειρωνεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του 60χρονου άνδρα ο οποίος έσβησε σήμερα στην παραλία της Βαγιάς στην Αμμουδάρα. Πρόκειται για τον άτυχο Νίκο Πατσάκη υπάλληλο των Δικαστηρίων με επιτελική θέση που έκανε την τελευταία του βουτιά.

Η οικογένεια και οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο 60χρονος "έφυγε" από τη ζωή.

Η τραγική ειρωνεία για το Νίκο Πατσάκη

Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας -που ήταν ένας από τους παλαιότερους υπαλλήλους των Δικαστηρίων στο Ηράκλειο- βρισκόταν σε άδεια, αλλά επισκέφθηκε το πρωί το Δικαστικό Μέγαρο γνωστοποιώντας στους συναδέλφους του ότι θα πήγαινε στη συνέχεια για μπάνιο καθώς ήταν χειμερινός κολυμβητής.

Δυστυχώς λίγο αργότερα οι συνάδελφοί του μάθαιναν σοκαρισμένοι ότι ήταν η τελευταία φορά που τον αντίκρισαν, ενώ και η κόρη του που είναι δικηγόρος είχε ταυτίσει τα Δικαστήρια με την παρουσία του πατέρα της.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου κ.Ροζάκης μίλησε για έναν από τους πιο αγαπητούς υπαλλήλους, που ήταν πολύ υπεύθυνος στη δουλειά του. Μετά της 12 το μεσημέρι όπως είπε , υπήρξε στάση εργασίας των δικηγόρων σε ένδειξη πένθους για το χαμό του 60χρονου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΌΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ 60ΧΡΟΝΟΣ

Έσβησε μετά τη βουτιά

Οι δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην παραλία όταν  ο Νίκος Πατσάκης παρά το κρύο και την έλευση του Νοεμβρίου, βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με γιατρό για να προσφερθεί βοήθεια στον άνδρα ωστόσο λίγο αργότερα εξέπνευσε.Η νεκροψία- νεκροτομή θα δείξει εαν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή πνιγμό.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News