default-image

Γοητεία Τζουγκάνοβιτς, sms από τον Ηλία και ο Κιάσσος!

Ποδόσφαιρο
Γοητεία Τζουγκάνοβιτς, sms από τον Ηλία και ο Κιάσσος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σποτάκια πυκνώνουν σε αναρτήσεις στη σελίδα «Γκέραντ ΟΦΗ 1985 - 2000» εν όψει του αγώνα της 20ης Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ» από τα «παιδιά» και τους «φίλους» του Ολλανδού.

Ιδιαίτερη αίσθηση ως αποδοχή γνώρισε στη «Μικτή Ζώνη Highligts», η προβολή του βίντεο με τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς να δηλώνει την παρουσία του στο παιγνίδι, με τη νέα ώριμη εικόνα του και το ξεχωριστό του στυλ!

[Επισκεφτείτε τη Σελίδα «Γκέραντ ΟΦΗ 1985 - 2000»και απολαύστε τα υπέροχα μηνύματα των πρωταγωνιστών, μαζί με φωτογραφίες δόξας!]

Καθημερινά, ο Ηλίας Πουρσανίδης αναρτά «σποτάκια» με παίκτες που καλούν τον κόσμο να είναι εκεί! Παπαδόπουλος, Αδάμος, Ανδρεανίδης, Τσιφούτης, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, έχουν αρχίσει την εκστρατεία, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς με τον Μιχάλη Σηφάκη από την Τουρκία, δηλώνουν ότι ανυπομονούν να βρεθούν για τη μεγάλη βραδιά!

Στην ιστορική πλέον φωτογραφία (πάνω) βλέπουμε να εκτελούνται ασκήσεις ενδυνάμωσης με τους Τζουγκάνοβιτς και Βέλιτς υπό το βλέμμα του Γκέραρντ!

"Οι προπονήσεις που έκανε τότε ο κύριος Γκέραρντ είχαν πολλά στοιχεία διασκέδασης ώστε να απολαμβάνουν ΟΛΟΙ την κάθε στιγμη!"

Τα sms του Ηλία Πουρσανίδη!

Μηνύματα από το Ναύπλιο έστελνε ο Ηλίας Πουρσανίδης, παρακολουθώντας τη «Μικτή Ζώνη - Highlights» στην Κρήτη TV, για τις αναφορές του Κιάσσου στο μέγα γεγονός για τον Γκέραρντ. Πάντα σεμνός: «Σας βλέπω κι εγώ, φιλιά σε όλους και στον Κώστα! Καλή αντάμωση! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, ο Ευγένιος τα αξίζει όχι εγώ», έγραψε όταν επισημάνθηκε η ιδέα και η οργανωτική του αρτιότητα! Όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο Ηλίας θα είναι εδώ ξανά τη Δευτέρα!

Δεν τον συγκίνησε η πρόταση Τσάλου

Ο Κώστας Κιάσσος, εκτιμά αλλά δεν συζητά την πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ να αναλάβει πόστο στο ευρύτερο περιβάλλον της ομάδας. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί κατά την παρουσία του στη «Μικτή Ζώνη Highlights» της Κρήτη TV. Αφοσιωμένος στο έργο του στις Ακαδημίες «Γκέραρντς - Παπαδάκης» και στην εκτέλεση ατομικών αθλητικών προγραμμάτων, μόνο κάτι μεγάλο θα μπορούσε να του επηρεάσει τα σχέδιά του. Δεν αποκάλυψε πάντως το πόστο του προτάθηκε, αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη διεύθυνση των τμημάτων ανάπτυξης!

Το καλό ξεκίνημα έγινε για τον ΟΦΗ, από τις Σέρρες, αλλά υπάρχει και η συνέχεια που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Η αποστολή στην Καρδίτσα, καλείται να επιβεβαιώσει τις θετικές αποδοχές της πρεμιέρας …

 Αν είναι έτσι ο ΟΦΗ ήταν πολύ σούπερ στις Σέρρες, αφού έπαιξε μπάλα σε κακό γήπεδο. Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ζητά την άμεση αλλαγή της έδρας της, λόγω της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, στέλνοντας εξώδικο στη Football League, καταγγέλλοντας και εμπόδια από τους τοπικούς φορείς.

Πάντως στον ΟΦΗ, μάλλον για το γήπεδο της Καρδίτσας, επιφυλάσσονται όσον αφορά την κατάσταση που θα συναντήσουν.

Ο ΟΦΗ «ακολουθεί» το πρόγραμμα της Δόξας Δράμας, που είναι εν δυνάμει διεκδικητής της ανόδου και σίγουρα οι αντίπαλοι που έπονται θα ζητούν κάλυψη απωλειών σε μεγάλο βαθμό.

Όπως τώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας, που περιμένει τον ΟΦΗ μετά την ήττα, αλλά και την κακή εμφάνισή της στη Δράμα. Ο Γιώργος Βαζάκας, θα ποντάρει στη δύναμη της έδρας. Ξέρει ο Παπαδόπουλος!

Ας κάνουν υπομονή εκείνοι που φέρεται να έχουν σχέδια στο μυαλό τους, έχοντας ήδη κινηθεί για «αλλαγές». Εκτός κι αν διαθέτουν τεκμηριωμένα  πειστική λύση στα χέρια τους κι όχι βλέποντας και κάνοντας… Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε, αν δεν είμαστε σίγουροι.

33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες σε 90 παιχνίδια, είναι ο απολογισμός αποδόσεων του Γιώργου Παράσχου στα 2,5 χρόνια της τεχνικής ηγεσίας του στον Πλατανιά. Ασφαλώς και «... θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας» και για το ήθος του.

Αυτά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της ΕΠΟ με τις προσφυγές Ενώσεων στα πολιτικά δικαστήρια και τη βολική στάση της νυν εκλεγμένης διοίκησης, έχει ανάψει δικαιολογημένα «φωτιές» στο όνομα των «Αμαζόνων Κορινθίας».

Κυρίως δε για την κατόπιν εορτής αντίδρασή της… Τι να πει και η ΕΠΣΗ που την έχουν στείλει δυο φορές στα «τάρταρα» για τον ίδιο λόγο, που τώρα προκύπτει και ως «μεθοδευμένος»;

Λίαν ανησυχητικό το επεισόδιο αντισημιτισμού και μέσα στην Γερμανία, μετά τα ντροπιαστικά καμώματα των ακραίων οπαδών της Λάτσιο με τα αυτοκόλλητα  που εμφάνιζαν την Άννα Φρανκ να φορά την φανέλα της Ρόμα.

Τώρα στο Ντίσελντορφ, εμφανίστηκαν πολλά αυτοκόλλητα να απεικονίζουν την Άννα Φρανκ, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Σάλκε. Περίεργοι καιροί στην περιοχή του Ρουρ…

-Ραντεβού και σήμερα (2:30 μ.μ.) στον αέρα του ράδιο 98.4!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News