default-image

Όπλο «έκρυβε» το φορτηγό 60χρονου στο Ηράκλειο

Κρήτη
Όπλο «έκρυβε» το φορτηγό 60χρονου στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μεσάνυχτα, οι έλεγχοι των αστυνομικών στο Ηράκλειο έπιασαν λαβράκι με την είδηση, σήμερα το μεσημέρι, για τη σύλληψη ενός 60χρονου ντόπιου να έχει αρχίσει ήδη να γίνεται θέμα συζήτησης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τα μεσάνυχτα της Τρίτης πραγματοποίησαν έλεγχο στο φορτηγό του 60χρονου άντρα με αποτέλεσμα να βρουν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Όλα όσα… παράνομα βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή του 60χρονου, κατασχέσθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα Τρίτη (31.10.2017) μεταμεσονύχτιες ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε ο 60χρονος, κατά την διάρκεια του ελέγχου βρεθήκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News