default-image

Ουρές, ταλαιπωρία και νεύρα για το επίδομα στον ΟΑΕΔ

Κρήτη
Ουρές, ταλαιπωρία και νεύρα για το επίδομα στον ΟΑΕΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραντεβού με την ταλαιπωρία έχουν και φέτος οι ξενοδοχοϋπάλληλοι οι οποίοι καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους για το εποχικό επίδομα που λαμβάνουν για τρεις μήνες μετά την απόλυση τους από τα ξενοδοχεία.

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες με τις ουρές και την αναμονή για δεκάδες εργαζόμενους που βρέθηκαν, σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου, σχεδόν από τα ξημερώματα στο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στη Νέα Αλικαρνασσό για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας και να φτάσουν ως το γκισέ ώστε να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για το πολυπόθητο επίδομα.

Το μηχανογραφικό σύστημα για μία ακόμα φορά δεν άντεξε και "έπεσε" στις 10:30 το πρωί και για τουλάχιστον μία ώρα με συνέπεια την αγανάκτηση όσων περίμεναν να εξυπηρετηθούν. Η αγανάκτηση "ξεχείλισε" καθώς πολλοί είχαν ξεκινήσει ακόμα και στις 5.30 τα ξημερώματα από τα Μάλια και τη Χερσόνησο για να έρθουν στο Ηράκλειο.

Το σύστημα επανήλθε περίπου 11:30 και οι δικαιούχοι αρχικά εξέφρσαν την ανησυχία τους ότι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρητηθούν μέχρι τη 13.30.

Μέχρι 13.30

Όπως σημειώνει ο κ.Μπέζας πρόεδρος ενώσεως υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης μιλώντας στο neakriti.gr  "παρότι το σύστημα «έπεσε»,  η υπηρεσία έχει ενισχύθηκε από συναδέλφους με αποτέλεσμα όλα τα ραντεβού που είχαν προγραμματίσει για τη σημερινή μέρα να εξυπηρετηθούν έγκαιρα και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουν την Τετάρτη. Στο σύνολο, μόνο για την ανεργία, εξυπηρετήθηκαν 328 άτομα  στην Αλικαρνασσό, ένας τεράστιος αριθμός δικαιούχων".

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News