default-image

Ξεκινήσαμε και ξέρουμε που πάμε...

Ποδόσφαιρο
Ξεκινήσαμε και ξέρουμε που πάμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο αποτέλεσμα στο ξεκίνημα για τον ΟΦΗ, που έχει απανωτά έξοδο και την δεύτερη αγωνιστική στην Καρδίτσα, την ώρα που οι άλλοι μνηστήρες της κορυφής έχουν «εύκολο» πρόγραμμα.

Ο προσανατολισμός από την αρχή του αγώνα στις Σέρρες ήταν εμφανής από τις κινήσεις πρωτοβουλίας των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου. Όπως και η διαχείριση του δεύτερου ημιχρόνου, για διαφύλαξη και κόντρα επίθεση. (Σπέσιαλ!)

Αυτός ο ΟΦΗ μπορεί να επιτύχει τον στόχο της επανόδου στην κατηγορία που ανήκει. Το βγάζει με μια ματιά. Ακόμη και βλέποντας τα ονόματα των «αναπληρωματικών» της αποστολής. Τεράστια η διαφορά, όταν έχει βάθος πάγκου! Είδες ο Κουτσιανικούλης; Η επιστροφή του με γκολ, ανοίγει ορέξεις!

Και επειδή αυτός ο ΟΦΗ μπορεί, γίνεται αυτονόητη και η επιτακτική η στήριξή του από όλους. Με άνευ όρων αγάπη απ' όλους και πολύ μυαλό και προσοχή  από την ηγεσία του.

Τι έγραφε το χαρτάκι που κρατούσε ο Ρούσσος όταν μπήκε αλλαγή στο παιγνίδι στις Σέρρες; Η σκηνή ήταν ξεχωριστή από τηn τηλεοπτική μετάδοση!

Νωρίς ξεκίνησαν στη Football League οι διαμαρτυρίες προς την ΚΕΔ. Η Βέροια έχει ένα ολόκληρο «κατεβατό» για τη διαιτησία στο παιγνίδι της με τον Απόλλωνα Πόντου, κάνοντας λόγο για δυο πέναλτι που δεν της δόθηκαν και ότι δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ που δέχτηκε.

Νωρίς- νωρίς (επίσης) και τα άλλα κακά συμπτώματα της κατηγορίας, με το ερώτημα να τίθεται από τον Κυριάκο Θωμαίδη: "Σε ποιο ματς της πρεμιέρας της Football League το σύστημα της Sportradar κόντεψε να βραχυκυκλώσει;"

Τελικά θα έρθουν ο Χάιμε Βέρα και ο Αλεσάντρο Ίσις για το παιγνίδι του Γκέραρντ! Το διαμήνυσαν χτες στον Ηλία Πουρσανίδη! Την ερχομένη εβδομάδα θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις για το ραντεβού της 20ης Νοεμβρίου!

Ναι ο  Μέσι είναι στην Ελλάδα! Και ο Σουάρες, και ο Μασεράνο. Αυτό θα πει ποδοσφαιρική ευτυχία, κυρίως για όσους βρεθούν στο "Καραϊσκάκης"!

-Νάτος πάλι: «Ο Νίκος Παππάς... χτύπησε και πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στόρι με τον Γιάννη Μπέζο να τραγουδά το «Γεια σου κυρ' εισαγγελέα». Δεν πάμε καλά, αν και το ζήτησαν οι "φορείς"!

«Δεν παρακολουθώ τη διαδικασία που γίνεται, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πρέπον. Μάλιστα είναι καταδικαστέο. Οι άνθρωποι που χαρακτήρισε έτσι σε άλλες περιπτώσεις τον υμνούν. Τα συμπεράσματα δικά σας» (Παναγιώτης Τσαγκρώνης - γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, για Παππά).

-Ραντεβού στις 2:30 μ.μ. στον αέρα του ράδιο 98.4! Όλα καλά!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News