default-image

Παπαδόπουλος: Πήραμε μια δίκαιη νίκη στην πρεμιέρα

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Πήραμε μια δίκαιη νίκη στην πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου επισήμανε ότι χρειάζεται προσαρμογή στις συνθήκες της κατηγορίας.

Αναλυτικά: «Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα για εμάς, με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Πριν το παιχνίδι είχαμε άγχος λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλούς στόχους όπως πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι παρότι κινδυνεύσαμε σε ελάχιστες φάσεις. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και στα τελευταία λεπτά έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που ήταν και το ζητούμενο. Έχουμε πάλι εκτός έδρας παιχνίδι, σε κακό γήπεδο όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε συνθήκες Football League».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των γηπεδούχων, Περικλής Αμανατίδης ανέφερε: «Ήμασταν άτυχοι στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Πανσερραϊκός δέχεται το δεύτερο γκολ ενώ έχει βελτιώσει το παιχνίδι του. Ήμασταν και άτυχοι μέσα στο παιχνίδι. Μετά για 10 λεπτά χάνεται και επειδή δεν μας αξίζει, κυνηγάμε το σκορ. Με έχουν πληροφορήσει ότι η φάση του 37? είναι πέναλτι. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον Πανσερραϊκό και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΟΦΗ που κάνει πρωταθλητισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News