Ειδήσεις

Η "σφαγή" για το μεροκάματο οδήγησε σε άγριο μαχαίρωμα video

Μπροστά σε ένα σκηνικό τρόμου βρέθηκαν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία που μπήκαν στη μέση σε άγριο μαχαίρωμα Πακιστανών

Μπροστά σε ένα σκηνικό τρόμου βρέθηκαν οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία που μπήκαν στη μέση για να γλιτώσουν μεγαλύτερη αιματοχυσία ανάμεσα σε ομάδες Πακιστανών που βρίσκονται σε συνεχή ένταση το τελευταίο.

Οι οικονομικοί μετανάστες φαίνεται να διεκδικούν τα λιγοστά μεροκάματα που υπάρχουν αυτή την εποχή στις αγροτικές καλλιέργειες, με την ένταση να κορυφώνεται μέρα με τη μέρα. Είχαν μάλιστα ζητήσει και την παρέμβαση της αστυνομίας που όμως έφτασε κατόπιν εορτής.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΙΜΗΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ  ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

"Σφαγή" για το μεροκάματο

Το απόγευμα της Κυριακής έγιναν μάρτυρες μιας ακόμη έκρηξής βίας ανάμεσα στις ομάδες των Πακιστανών που φαίνεται -είτε να κατηγορούν τα θύματα ότι ρίχνουν τα μεροκάματα, είτε να τους προσάπτουν πως δεν συμβάλουν στη στήριξη όσων οικονομικών μεταναστών- είναι άνεργοι. Το αιματοβαμμένο σκηνικό έξω από το δωμάτιο όπου διαμένουν τα θύματα φανερώνει της αγριότητα της επίθεσης που δέχτηκαν με ξύλα αλλά και μεγάλα μαχαίρια.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι του Προφήτη Ηλία μπήκαν στη μέση για να γλιτώσουν τους 3 Πακιστανούς που χτυπήθηκαν από τους ομοεθνείς τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομείο, καθώς δέχτηκαν αρκετές μαχαιριές

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της Επιτροπής Κατά της Βίας και την Οπλοχρησίας του Προφήτη Ηλία που ζητά την ενίσχυση της αστυνόμευσης στη περιοχή όπου ζουν εκατοντάδες οικονομικοί μετανάστες οι οποίοι εργάζονται εποχικά στις καλλιέργειες.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια