Ειδήσεις

Το μήνυμα της Ανθής ένα μήνα μετά τη σοβαρή επέμβαση

«Κάθε εμπόδιο είναι ένα δίδαγμα…», αναφέρει γεμάτη αισιοδοξία η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ένα μήνα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

«Κάθε εμπόδιο είναι ένα δίδαγμα…», αναφέρει γεμάτη αισιοδοξία η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ένα μήνα μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο instagram ανάρτησε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο λίγο μετά το χειρουργείο και έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.   

«Πέρασε ένας μήνας μετά το χειρουργείο... θυμάμαι ότι αν και ήμουν στα χειρότερά μου ήμουν τόσο ευγνώμων που μπορούσα να μιλήσω να περπατήσω και να δω τους αγαπημένους μου που περίμεναν καρτερικά να συνέλθω... ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολη περίοδος, όμως, όλα περνάνε και κάθε μέρα όλα είναι καλύτερα… κάθε εμπόδιο είναι ένα δίδαγμα... οι όγκοι στον εγκέφαλο καλοήθεις και κακοήθεις είναι δυστυχώς μάστιγα της εποχής... σχεδιάζω σύντομα μια ενημερωτική ημερίδα για αυτό και θα ήθελα τη συμμετοχή σας... Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους γιατρούς μου στο ΓΝΑ, στον κύριο Καπετανάκη τον κύριο Παπαγεωργίου και την ομάδα τους... σε όσους είναι κοντά μου όλο αυτό το διάστημα και σε εσάς που με τη θετική σας ενέργεια και τις ευχές σας μου δώσατε και μου δίνετε δύναμη!».

Καλημέρα!! Πέρασε ένας μήνας μετα το χειρουργείο..θυμάμαι οτι αν και ήμουν στα χειρότερα μου (φαίνεται άλλωστε ??) ήμουν τόσο ευγνώμων  που μπορούσα να μιλήσω να περπατήσω και να δω τους αγαπημένους μου που περίμεναν καρτερικά να συνέλθω.. ήξερα οτι δεν θα ειναι εύκολη περίοδος όμως όλα περνάνε και κάθε μέρα όλα ειναι καλύτερα..κάθε εμπόδιο ειναι ενα δίδαγμα .. οι όγκοι στον εγκέφαλο  καλοήθεις και κακοήθεις ειναι δυστυχώς μάστιγα της εποχής .. σχεδιάζω σύντομα μια ενημερωτική ημερίδα για αυτό και θα ήθελα τη συμμετοχή σας .. Ενα μεγάλο Ευχαριστω στους γιατρούς μου στο ΓΝΑ στον κύριο Καπετανάκη τον κύριο Παπαγεωργιου και την ομάδα τους..σε όσους ειναι κοντά μου όλο αυτό το διάστημα και σε εσάς που με τη θετική σας ενέργεια και τις ευχες σας μου δώσατε και μου δίνετε δύναμη! #livelivelaugh #thinkpositive #positivevibesonly #staystrong #havefaith #feelblessed #onemonthago #braintumorawareness ???????????????????#love??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος είχε η ίδια κάνει γνωστό τον Αύγουστο ότι είχε ένα μικρό καλοήθες όγκο, τον οποίο έπρεπε να αφαιρέσει. Το χειρουργείο έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου και όλα πήγαν καλά.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ Α. ΒΟΥΛΓΑΡΗ: "ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!"

Η ίδια μάλιστα είχε συγκλονίσει με τα όσα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω". Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Έζησα το θαύμα. Δεν ξέρω αν πιστεύετε, αλλά εγώ το είδα, μου έγινε».

Σχόλια