default-image

Ξανά πατέρας ο κατηγορούμενος για το θάνατο του παιδιού του

Κρήτη
Ξανά πατέρας ο κατηγορούμενος για το θάνατο του παιδιού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγοι μόλις μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ένα περιστατικό στη Σητεία συγκλόνισε την Ελλάδα, σχετικά με το βρέφος που έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, με τον πατέρα μάλιστα να οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, μουδιασμένη η κοινωνία της Σητείας διαβάζει το δημοσίευμα του site protothema.gr, σχετικά με τη νέα εγκυμοσύνη της 30χρονης μητέρας που τον Γενάρη του 2017 «έχασε» το σπλάχνο της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, η 30χρονη μητέρα φέρεται να είναι ξανά έγκυος και έτσι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του. Η Σητεία δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ της τραγωδίας και εν αναμονή της εκδίκασής της, ο 52χρονος πατέρας παραμένει ελεύθερος έχοντας καταβάλλει την χρηματική εγγύηση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το βρέφος φέρεται να τραυματίστηκε βαρύτατα κατά τη διάρκεια του καβγά των γονιών του. Κάποιες πληροφορίες αρχικά ήθελαν το παιδί να έχει χτυπηθεί από κινητό τηλέφωνο, το οποίο φέρεται να εκσφενδόνισε ο πατέρας του στη μητέρα του. Ωστόσο, η βαρύτητα των τραυμάτων που έφερε το μωρό δεν μπορεί επουδενί - σύμφωνα με πληροφορίες - να προκλήθηκε από ένα κινητό τηλέφωνο.

Για του λόγου το αληθές και όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Νοσοκομείο Σητείας, το παιδί διακομίστηκε εκεί το βράδυ, από τους ίδιους τους γονείς του, με κάκωση στο κεφάλι και όντας σε κωματώδη κατάσταση. Έτσι, όπως είναι εύλογο, εξετάζεται το ενδεχόμενο το βρέφος είτε να χτυπήθηκε, είτε να έπεσε κάτω, κατά τη διάρκεια του καβγά μεταξύ των γονιών του.

Με το που διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του μωρού από τους γονείς του, οι τελευταίοι το μετέφεραν άμεσα στο Νοσοκομείο Σητείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News