default-image

Ευχαριστήριο της Αρχιεπισκοπής για την τεράστια προσφορά

Κρήτη
Ευχαριστήριο της Αρχιεπισκοπής για την τεράστια προσφορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί θερμότατα τά μέλη του ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη για την προσφορά μεγάλης ποσότητος τροφίμων μακράς διαρκείας, στον τομέα της «Διακονίας Αγάπης» του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου αυτής και ευχόμαστε ο Κύριός μας να χαρίζει πάντοτε υγεία και ευλογία στη ζωή τους καί πρόοδο στο έργο τους", όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Υπενθυμίζεται ότι ένα λεωφορείο τρόφιμα δώρισαν μέλη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Προσφορά για την Διακονία της Αγάπης, την φιλανθρωπική δράση που κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή εδώ και χρόνια από το περίσσευμα αγάπης των πολιτών, στηρίζει περίπου 2.000 οικογένειες, που όμως το τελευταίο διάστημα λόγω έλλειψης τροφίμων, δεν μπορούν να καλύψουν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Η προσφορά από το υπεραστικό ΚΤΕΛ όπως τόνισε τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης όσο και εθελοντές της Διακονίας της Αγάπης "αποτελεί ήδη μια δυνατή ανάσα ανακούφισης, καθώς η αγωνία το τελευταίο διάστημα που οι προσφορές είχαν περιοριστεί και τα τρόφιμα είχαν σχεδόν εξαντληθεί, ήταν κάτι περισσότερο από μεγάλη και η προσπάθεια να καλύψουν έστω κάποιες οικογένειες που άλλο τρόπο δεν έχουν για να ζήσουν, αγωνιώδης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News