default-image

Βρέθηκε ξαφνικά με... νέα σύζυγο στο βιβλιάριο του

Κρήτη
Βρέθηκε ξαφνικά με... νέα σύζυγο στο βιβλιάριο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνιολόγος, παντρεμένος με δύο ανήλικα παιδιά, ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και με τη σύζυγό του ασφαλισμένη στο βιβλιάριο του, ανακαλύπτει ότι ''μαγικό χέρι ή πλήκτρο υπολογιστή πατημένο κατά λάθος '' έχει σβήσει το όνομα της συζύγου και στη θέση της έχει προσθέσει από 23.2.17 μία νέα σύζυγο, με το όνομα Σ.Σ.

Ο Γιώργος Τριανταφύλου , επιφυλακτικός για το τι μπορεί να συνέβη μιλά στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη, για την περιπέτεια του, αναφέρει ότι ανακάλυψε το χωρισμό του ή τη διγαμία, ή την σε βάρος του απάτη όταν χρειάστηκε η σύζυγός του ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Λέει ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία  βρισκόταν εκτός Ελλάδος, ότι ακολούθησε Γολγοθάς γραφειοκρατίας προκειμένου να αποδείξει το αυτονόητο και πως ακόμα δεν γνωρίζει αν η ''Νέα'' σύζυγος έχει κάνει χρήση της ασφάλισης του για την οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

Εντυπωσιακό σύμφωνα με τον ίδιο και το γεγονός ότι όταν πήγε στο Μητρώο του ΙΚΑ επί της Αγίου Μηνά , ο ένας υπάλληλος έδειχνε τον άλλο για το τραγικό λάθος.

Σε ανάρτηση του στο FB  ο ίδιος ανάρτησε με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου:

Σημερινή εμπειρία:

Σύμφωνα με το μητρώο του ΙΚΑ Ηρακλείου στις 23.2.17 δήλωσα (ενώ έλειπα εκτός Ελλάδας) στο ΙΚΑ ότι παντρεύτηκα μια Σ. Σ η οποία ήταν ασφαλισμένη στο όνομα μου μέχρι σήμερα...

Πάντως σε απάντησή του ο διευθυντής του υποκαταστήματος ΙΚΑ κ.Ροκαδάκης απέδωσε το σφάλμα σε λάθος αριθμό μητρώου και τόνισε ότι θα διορθωθεί .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News