Ειδήσεις

Έναν ακόμη "θησαυρό" χαρίζει το ΙΤΕ στην Κρήτη (video)

Εκτός από τα ερευνητικά Ινστιτούτα, το ΙΤΕ περιλαμβάνει στην "οικογένεια" του το κορυφαίο Κρητικό Αστεροσκοπείο του Σκίνακα, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Και βεβαίως τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης με τη λαμπρή πορεία και το ακόμα πιο λαμπρό μέλλον που τις περιμένει με την αγάπη του κόσμου να αγκαλιάζει συνεχώς κάθε νέο εγχείρημα και επίτευγμα.

Η Διονυσία Δασκάλου, μέλος Εκδοτικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Εκδόσεων, μιλώντας στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, ανέφερε πως:

«Έχουμε περάσει στα διαδικτυακά μαθήματα, θα τα πω βιβλιομαθήματα. Είναι κάτι που δημιουργήθηκε από το Στέφανο Τραχανά και τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης το 2015, έχουν παραχθεί 16 μαθήματα, είναι δωρεάν στο ευρύ κοινό, σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να τα παρακολουθήσει και οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τα 35.000 άτομα».

Παράλληλα, η κ. Δασκάλου αναφέρει: «Αυτό το νέο πείραμα έχει πάει εξαιρετικά και στην Ελλάδα. Ακολουθούμε και τις διεθνείς εξελίξεις στην εκπαίδευση».

Αυτό που πραγματοποιήθηκε στο ΙΤΕ με αποτέλεσμα το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας να γεμίσει με κόσμο, ήταν η διάθεση μεγάλου αριθμού βιβλίων, από την Εκδοτική Επιτροπή Πανεπιστημιακών Εκδόσεων, σε συμβολική τιμή, όπως λέει και η κ. Δασκάλου, προκειμένου να ενισχυθούν οι σχολικές βιβλιοθήκες του Νομού Ηρακλείου.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ:

(φωτογραφία αρχείου)

Ρεπορτάζ: Σταύρος Μουντουφάρης

Σχόλια