default-image

Επί τάπητος το φλέγον ζήτημα για τα τραπεζοκαθίσματα

Κρήτη
Επί τάπητος το φλέγον ζήτημα για τα τραπεζοκαθίσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή "Ώρα αιχμής" της ΚΡΗΤΗ TV, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Λότζια σχετικά με το φλέγον ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων στο Ηράκλειο.

Τα ρεπορτάζ της εκπομπής με παρουσιαστή τον Μάνο Δασκαλάκη κινητοποίησαν τους φορείς της πόλης οι οποίοι συνεδριάζουν με θέμα τη συνεργασία των Υπηρεσιών σε θέματα αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και άδειας χρήσης κοινόχρηστου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η "ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ" ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα για την πόλη του Ηρακλείου βρίσκονται στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιείται στο δήμο Ηρακλείου.

"Ανοχή τέλος" είναι το μήνυμα που απευθύνει από τη σύσκεψη ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και δίνει διορία στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που δεν έχουν άδεια να συμμορφωθούν έως τις 30 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος καλεί τους ιδιοκτήτες να πληρώσουν ώστε να αποκτήσουν άδειες για τα καταστήματα τους αλλά και να αποπληρώσουν παλιές οφειλές.

Ο Βασίλης Λαμπρινός υπογράμμισε ότι θα υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση 100 δόσεων για τον διακανονισμό των οφειλόμενων ποσών αλλά ταυτόχρονα κατέστησε σαφές σε όλους τους τόνους ότι θα υπάρξει "εφαρμογή του νόμου για όλους, χωρίς καμία διάκριση".

Σημειώνεται ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία λειτουργούν χωρίς άδεια ανέρχονται στα 52 και τα 12 εξ αυτών βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού και με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Καραντινού, του εντεταλμένου συμβούλου της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνου Παττακού, εκπροσώπων της ΕΛΑΣ, της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας και των καταστηματαρχών.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News