default-image

Δωρεάν μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου (video)

Κρήτη
Δωρεάν μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασική προϋπόθεση για τη νέα πρωτοβουλία του Δήμου Χερσονήσου… να είναι κάποιος κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου και να έχει όρεξη για μάθηση και γνώση ανεξάρτητα από τη ηλικία του.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χερσονήσου «Στέφανος Ξανθουλίδης» ανοίγει και επίσημα τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί πολίτες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια σειρά διαλέξεων με βάση τις ανθρωπιστικές σπουδές. Την Κυριακή στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση.

Οι διαλέξεις ξεκινούν το επόμενο Σάββατο 11.30 το πρωί με 14.30 το μεσημέρι στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων και 16.00 το μεσημέρι με 18.30 το απόγευμα στη αγγλικανική εκκλησία στις Γούρνες. Το ενδιαφέρον πολιτών να συμμετέχουν είναι μεγάλο και οι εγγραφές στο πρόγραμμα συνεχίζονται με την πρώτη ακαδημαϊκή περίοδο να έχει διάρκεια 3 μήνες.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής, το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοιχτό πανεπιστήμιο Χερσονήσου Στέφανος Ξανθουλίδης να συνεχίσει και του χρόνου την λειτουργία του με νέες θεματικές ενότητες με στόχο τι άλλο; Τη δια βίου μάθηση!

Δείτε όλο το ρεπορτάζ:

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News