Ειδήσεις

Αλλαγή πλεύσης λόγω ασθένειας, πήγαινε Ιταλία έδεσε Κρήτη

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται 47χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Δ/Ξ πλοίου “GAZ INTERCEPTOR” σημαίας Παναμά.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ένας 47χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Δ/Ξ πλοίου "GAZ INTERCEPTOR" σημαίας Παναμά.

Ο συγκεκριμένος άνδρας πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ενώ βρισκόταν στο πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμένα Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου με προορισμό το λιμένα Πρίντεζι Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ

Αμέσως ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ , το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε  την Λιμενική Αρχή Καλών Λιμένων, λόγω του ότι το πλοίο βρισκόταν στα ανοιχτά της Κρήτης.

Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών το πλοίο προσέγγισε τελικά το λιμένα των Καλών Λιμένων, όπου ο 47χρονος παρελήφθη από το Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ ''ΕΛΕΝΗ'' Ν.Π. 2097 και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια