default-image

Με παράγοντες του Πανσερραϊκού ο Τσάλος

Αθλητισμός
Με παράγοντες του Πανσερραϊκού ο Τσάλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Σέρρες μαζί με την αποστολή του ΟΦΗ, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος.

Απόψε το βράδυ βρέθηκαν σε εστιατόριο της πόλης, όπου ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Μπάμπης Τσιλιακούδης, δεξιώθηκε την αποστολή του ΟΦΗ, ενώ είχε προσκεκλημένους και παράγοντες του Πανσερραικού.

«Μακάρι ΟΦΗ και Πανσερραικός, να ανταμώσουν ξανά στην Σούπερ Λίγκα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα με την αναφορά μου στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. Ήταν μια αναφορά προσωπική, για να ντοπάρω τους παίκτες μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος» ανέφερε ο κ. Τσάλος στους παράγοντες του Πανσερραϊκού, με τους οποίους συζήτησε για πολύ ώρα, θέματα που αφορούν τις δυο ομάδες.

«Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, σε μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ΟΦΗ και ο Πανσερραικός, είναι δυο μεγάλες ομάδες της επαρχίας και λείπουν από την Σούπερ Λίγκα», τόνισε ο κ. Τσάλος, ο οποίος μάλιστα μίλησε και σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο των Σερρών, για την προσπάθεια του ΟΦΗ και των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λέγοντας ότι «έχουν βάλει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια. Το όραμα μας είναι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News