Ειδήσεις

ΟΑΚ: Τελευταία φορά που κλείνει η Εθνική Οδός (vid)

Μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα διεξάγεται η κυκλοφορία από την Χερσόνησο μέχρι τις Γούρνες από τις 20 Νοεμβρίου και για διάστημα 4 μηνών

Ένα σύγχρονο διαχωριστικό στηθαίο το λεγόμενο και ως σύστημα αναχαίτισης οχημάτων αναμένεται να έχει τοποθετηθεί μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες στο υπό κατασκευή οδικό τμήμα από την Χερσόνησο μέχρι και τις Γούρνες.

Το εύκαμπτο στηθαίο θα λειτουργεί ως σφουγγάρι σε περίπτωση πρόσκρουσης κάποιου οχήματος και αποτελεί πανελλαδική πρωτοπορία. Για αυτό το λόγο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού από τις 20 Νοεμβρίου και για τέσσερις μήνες.

Το συγκεκριμένο υπερσύγχρονο διαχωριστικό στηθαίο κατασκευάζεται αυτό το διάστημα και θα τοποθετηθεί έτοιμο στη μέση του αυτοκινητοδρόμου, μία παρέμβαση που υλοποιείται για πρώτη φορά στην χώρα μας. Ο δρόμος θα κλείσει για τελευταία φορά όπως τονίζουν στελέχη του ΟΑΚ και θα ανοίξει προκειμένου να παραδοθεί στην κυκλοφορία την άνοιξη.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ζητά την κατανόηση των οδηγών για την πιθανή ταλαιπωρία που θα υποστούν εξαιτίας της εκτροπής της κυκλοφορίας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σχόλια