default-image

Κατέρρευσε τοιχίο και «έθαψε» ΙΧ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Κατέρρευσε τοιχίο και «έθαψε» ΙΧ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρισε το πρωί της Κυριακής στην οδό Ερυθραίας μεταξύ λεωφόρου Κνωσού και Παπαναστασίου ο κ.Νίκος Μουτάφης ο οποίος είδε τη μια πλευρά του ΙΧ του να έχει «θαφτεί» κάτω από τοιχίο που κατέρρευσε.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν  από το σημείο λίγα λεπτά αφότου απομάκρυνε κομμάτια του τοιχίου που κατέρρευσαν, από το ΙΧ.

Κατέρρευσε έργο του Δήμου

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην ΚΡΗΤΗ TV «άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και βγήκα έντρομος από το σπίτι για να δω το τοιχίο να έχει καταρρεύσει. Το τοιχίο είχε καταπλακώσει όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έργο που κατασκευάζει 2,5 μήνες ο δήμος Ηρακλείου και παραμένει ημιτελές μέχρι και σήμερα».

Όπως υποστηρίζει ο κ.Μουτάφης επικοινώνησε από το πρωί με πολλές υπηρεσίες και πολλές φορές με το δήμο Ηρακλείου αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο συνεργείο και το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία.

"Eυθύνη του εργολάβου" λέει ο Δήμος

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Αναστασάκης στέλνει στο σημείο για αυτοψία συνεργείο του εργολάβου για την αποκατατάσταση της ζημιάς και η ευθύνη όπως είπε ανήκει στην εργολαβία .

Ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε από την ΚΡΗΤΗ TV για το θέμα, έδειξε και ο αρμόδιος πολιτικής προστασίας  κ.Παττακός.

Ωστόσο να σημειωθεί πως το υπόλοιπο τμήμα του τοιχίου κρέμεται από μια "κλωστή" και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει και αυτό.  

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News