default-image

Βρέθηκε νεκρός στην παραλία, ακίνητος φρουρός το σκυλί του

Κρήτη
Βρέθηκε νεκρός στην παραλία, ακίνητος φρουρός το σκυλί του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στο λιμανάκι ανατολικά της παραλίας του Μύρτου 52χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής.

Τον 52χρονο βρήκε νεκρό τα ξημερώματα επιχειρηματίας του Μύρτου σε ένα οικοπεδάκι δίπλα στο λιμανάκι του Μύρτου και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας και η σήμανση, που κατέφτασαν από τη Νεάπολη, έχουν ξεκινήσει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Παράλληλα απέκλεισαν το χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος μέχρι να ολοκληρωθεί αυτοψία από ιατροδικαστή ο οποίος κλήθηκε από το Ηράκλειο.

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομία και ιατροδικαστής

Η αυτοψία τελικά πραγματοποιήθηκε στο χώρο όπου βρέθηκε ο 52χρονος από τον ιατροδικαστή υπηρεσίας του ΠΑΓΝΗ, Ξενοφών Μάντακα. Η σορός του 52χρονου μεταφέρεται σήμερα στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ για να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται αναφορικά με το θάνατο είναι να πρόκειται για παθολογικά αίτια.

Η συγκινητική εικόνα του ακίνητου φρουρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όταν τον εντόπισε ο επιχειρηματίας βρήκε τον άτυχο άνδρα ανάσκελα και το σκυλάκι, ένα μικρό κανίς να έχει κουρνιάσει ανάμεσα στο χέρι του και το σώμα του περιμένοντας τον αγαπημένο του "φίλο" να ξυπνήσει.  

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News