default-image

Το Ρέθυμνο τίμησε την 28η Οκτωβρίου

Κρήτη
Το Ρέθυμνο τίμησε την 28η Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κεντρική παρέλαση στο Ρέθυμνο με την κυβέρνηση να εκπροσωπεί ο υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αξιωματική αντιπολίτευση, ο βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στις πολιτικές δηλώσεις τους εστίασαν στη νέα σελίδα που γυρίζει η Ελλάδα, αργά, αλλά σταθερά, με έξοδο από την οικονομική δυσπραγία και επαναφορά στα προ κρίσης δεδομένα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κορυφώθηκαν με την παρέλαση οι επετειακές εκδηλώσεις για το ΟΧΙ των Ελλήνων το 1940 στον Ιταλό επιβουλέα. Ο κόσμος κατάκλυσε την κεντρική λεωφόρο του Ρεθύμνου για να θαυμάσει τους νεαρούς μαθητέ, παραδοσιακούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά και το στρατιωτικό δυναμικό μας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Ρεθύμνου και υπουργός υγείας, Ανδρέας Ξανθός και την αντιπολίτευση ο επίσης βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αμφότεροι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου αισιοδοξούν για την επιστροφή της Ελλάδας σε θετικό αναπτυξιακό πρόσημο μετά από χρόνια κρίσης και απωλειών, μακριά από μνημόνια και δημοσιονομική επιτροπεία, ανακτώντας τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News