default-image

Δεσπόζει το σημερινό ντέρμπι «αιωνίων» στην 9η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
Δεσπόζει το σημερινό ντέρμπι «αιωνίων» στην 9η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όπως είναι φυσικό ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, η οποία ανοίγει με δύο αναμετρήσεις σε Λάρισα και Γιάννενα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται απόψε αντιμέτωποι στη Λεωφόρο, στο απόλυτο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

 

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Πειραιώτες στην κατάμεστη Λεωφόρο, περιμένοντας από τον κόσμο τη φωνή και όχι συμπεριφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

 

Το «τριφύλλι» κόντρα στα προβλήματά του αναμένεται μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψει για το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

 

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αποδείξουν στο δεύτερο σερί ντέρμπι πως είναι το απόλυτο αφεντικό στις εγχώριες διοργανώσεις και να πάρουν το «τρίποντο» με το οποίο θα αποδείξουν πως τώρα ξεκινούν όλα για το 8ο σερί πρωτάθλημα.

 

Άλλωστε, αυτό τόνισε και ο Τάκης Λεμονής στη χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζητώντας τη νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας διεξάγονται στη Λάρισα, όπου η τοπική ΑΕΛ φιλοξενεί τον αήττητο μέχρι σήμερα Λεβαδειακόα, και στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα.

 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

 

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

 

ΑΕΛ-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα (17:15, Novasports 2)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

 

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)

Λαμία-Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports 2)

Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

 

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

 

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

 

Πηγή: sportfm.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News