default-image

Επτά μήνες φυλακής για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Life
Επτά μήνες φυλακής για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος οδηγήθηκε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος με το δικαστήριο να του επιβάλει την ποινή της 7μηνης φυλάκισης με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς έχοντας… πειράξει το ρολόι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ' εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News