default-image

Εγχείρηση ορόσημο η συγκόλληση χεριού της 20χρονης στο ΚΑΤ

Κρήτη
Εγχείρηση ορόσημο η συγκόλληση χεριού της 20χρονης στο ΚΑΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για σημαντικό ιατρικό επίτευγμα κάνει λόγο η διοίκηση του ΚΑΤ,  όσον αφορά τη συγκόλληση του βραχίονα της 20χρονης κοπέλας που μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο χέρι το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο .

Όπως πρώτο είχε γράψει το neakriti.gr ,συνομιλώντας με τον διευθυντή του  Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου κ. Σπυρίδωνα που ήταν και ο επικεφαλής  της δύσκολης χειρουργικής επέμβασης, η ιατρική ομάδα τα κατάφερε και έβγαλε εις πέρας ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία στην οικογένεια της κοπέλας που αγωνιούσαν για το δικό τους άτομο.

"Τα καταφέραμε, η επέμβαση που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία αργά το απόγευμα" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr,  το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο κ. Σπυρίδωνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ, ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Η διοίκηση του νοσοκομείου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό  την μεγάλη επιτυχία των γιατρών του νοσηλευτικού ιδρύματος οι οποίοι και είχαν  να διαχειριστούν ένα τόσο δύσκολο περιστατικό.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Η  Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ. «Επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας» επισήμανε μεταξύ άλλων ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Κοντοδημόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News