default-image

Τρόμος στην Αθήνα με ληστές - Σιδέρωσαν ηλικιωμένη

Τρόμος στην Αθήνα με ληστές - Σιδέρωσαν ηλικιωμένη

Τον τρόμο σκόρπισε για μία ακόμα φορά η σπείρα ληστών που βασανίζει τα θύματά της με ηλεκτρικό σίδερο.

Τελευταίο της θύμα μία ηλικιωμένη 85 ετών την οποία οι αδίστακτοι ληστές αφού ξυλοκόπησαν ανελέητα, στη συνέχεια την έκαψαν στο σώμα με ηλεκτρικό σίδερο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περίπου μία εβδομάδα όταν στις 3 τα ξημερώματα τρεις δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της 85χρονης στην Κυψέλη. Αφού την ακινητοποίησαν και την έδεσαν, την χτύπησαν ανελέητα με αποτέλεσμα να της σπάσουν δόντια, ζυγωματικά και μύτη.

Οι αδίστακτοι δράστες αφαίρεσαν τελικά από την άτυχη ηλικιωμένη 50 ευρώ και χρυσαφικά, πριν φύγουν όμως την έκαψαν στο σώμα με το ηλεκτρικό σίδερο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους ληστές είπε στην 85χρονη «σε δύο ώρες θα πεθάνεις».

Μετά τη φυγή τους η ηλικιωμένη κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η σπείρα των ληστών με το σίδερο που είχε τρομοκρατήσει την Αττική το 2015. Εικάζουν μάλιστα ότι είχε σταματήσει τη δράση της όλο αυτό το διάστημα επειδή είχε συλληφθεί ένα μέλος της με καταγωγή από τη Γεωργία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News