default-image

«Κάνουμε πράξη την αγάπη», το νέο στοίχημα της ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
«Κάνουμε πράξη την αγάπη», το νέο στοίχημα της ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάνουμε πράξη την αγάπη» και επιχειρούμε να συστήσουμε στο τηλεοπτικό κοινό, κοινωνικές δομές της Κρήτης, που επιτελούν σημαντικό έργο.

Δομές που στηρίζουν παιδιά, οικογένειες, άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένους και συμπολίτες μας που καλούνται να δώσουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για επιβίωση και αξιοπρεπή καθημερινότητα.

Εθελοντές αλλά και εργαζόμενοι στις δομές προσπαθούν με αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση και σεβασμό να δώσουν στους αδύναμους της κοινωνίας μας λίγο από το χαμόγελο που τους στέρησαν οι περιστάσεις.

Δίπλα σε όλα αυτά τα πρόσωπα επιχειρούμε να φέρουμε συλλογικότητες από όλο το νησί που δραστηριοποιούνται με συνέπεια προκειμένου να ανακουφίσουν, να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να βοηθήσουν ανθρώπους και ομάδες για τους οποίους τα προβλήματα και τα εμπόδια πολλές φορές υπερβαίνουν τα προσωπικά τους αποθέματα δύναμης.

Το «Κάνουμε πράξη την αγάπη» είναι μία τηλεοπτική παραγωγή που χαρτογραφεί και αναδεικνύει την οργανωμένη προσφορά και αλληλεγγύη που έχει πάρει "σάρκα και οστά" στο νησί μας.

Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κινητοποιήσουν και να ενημερώσουν το κοινό για τα μικρά θαύματα που συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά. Θαύματα που «γεννά» η αγάπη και το ανθρώπινο ενδιαφέρον του να βλέπεις, να ακούς, να νοιάζεσαι και να προσφέρεις χαρά σε ανθρώπους γύρω μας που το έχουν ανάγκη.

Παρουσιαστές αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της ΚΡΗΤΗ TV: Ανδριανή Αγγελιδάκη, Γιώργος Σαχίνης, Στέλλα Τερζάκη, Νικολέτα Σφακιανάκη, Κατερίνα Σαλαπάτα, Μάνος Δασκαλάκης, Στέλιος Ζερβός, Ιωάννα Μαλέσκου, Λευτέρης Κουμαντάκης, Βούλα Νεονάκη, Αναστασία Μπιτζιλέου, Βίκυ Παπαδογιαννάκη και Μαίρη Καριωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News