default-image

Τροχαίο στην εθνική με εγκλωβισμένο & 4 ακόμη τραυματίες (video)

Κρήτη
Τροχαίο στην εθνική με εγκλωβισμένο & 4 ακόμη τραυματίες (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου σε μία από τις επικίνδυνες στροφές στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, 6 άτομα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, εκ των οποίων ένα, λόγω και της σφοδρής σύγκρουσης εγκλωβίστηκε στο κατεστραμμένο του όχημα, 4 τραυματίστηκαν και ένα ακόμη άτομο υπέστη σοκ.

ο γνωστός επιχειρηματίας στο Ηράκλειο Ζαχαρίας Πετούσης, με μέλη της οικογένειάς του

Στο σημείο ειδοποιήθηκε άμεσα και έσπευσε αστυνομία, ΕΚΑΒ και η ΕΜΑΚ, η τελευταία με 2 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου, ενώ ήδη 2 ασθενοφόρα βρέθηκαν επί τόπου στο σημείο και κλήθηκε να συνδράμει και τρίτο.

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε κατόπιν καραμπόλας των τριών οχημάτων, δύο επιβατικών και ενός αγροτικού ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι αιτίες κάτω από τις οποίες έγινε η σφοδρή σύγκρουση.  

Άνδρες της ΕΜΑΚ σε ελάχιστα λεπτά κατάφεραν επιτυχώς να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του κατεστραμμένου αυτοκινήτου τον οδηγό του οχήματος, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία κ. Ζαχαρία Πετούση, ο οποίος επέβαινε στο όχημα μαζί με μέλη της οικογένειάς του και οποίος μεταφέρθηκε με τραύματα στο ασθενοφόρο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο.

Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες πέραν του κ. Πετούση, μεταφέρθηκαν με ορθοπεδικά κυρίως τραύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία τους.  

Τα δύο οχήματα είχαν προορισμό το Ηράκλειο και ένα το Ρέθυμνο. Άγνωστο πώς συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο αγροτικό με κατεύθυνση το Ηράκλειο επέβαιναν 4 άτομα και από ένα στα άλλα δύο οχήματα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη - Γεωργία Μακάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης - Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News