default-image

Νάστος: Είναι δύσκολο το ξεκίνημα

Αθλητισμός
Νάστος: Είναι δύσκολο το ξεκίνημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον προσανατολισμό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο χθεσινό αγώνα αναφέρθηκε ο Ανέστης Νάστος. Ο αρχηγός της ομάδας στο ματς με τον Πλατανιά τόνισε ότι για όλους ήταν σαν να ξεκινούσε το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ανέφερε: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, νομίζω όμως ότι από την αρχή κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εμείς θεωρήσαμε πως ήταν σαν την αρχή του πρωταθλήματος. Από την αρχή όλα εξελίχθηκαν υπέρ μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Δευτέρας, όπου είναι αρχικά στόχος οι τρεις βαθμοί, αλλά και το καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του.

Έχουμε ένα στόχο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Είναι δύσκολο το ξεκίνημα, αλλά δείξαμε πως θα μπαίνουμε δυνατά σε κάθε ματς με στόχο τη νίκη. Κοιτάμε με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο, όμως θα θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Έχουμε δείξει από πέρυσι ότι είναι διαφορετικά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και πρέπει να προσαρμοστούμε και σε αυτό».

Για την επετειακή φανέλα που φόρεσαν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ, είπε: «Και μόνο που φοράμε τη φανέλα του ΟΦΗ είναι τιμητικό για μας. Αυτή που είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες) τη φόρεσαν μεγάλες δόξες, σε μια ξεχωριστή βραδιά. Θέλαμε να την τιμήσουμε κι εμείς με μια καλή παρουσία».

Τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εκπροσώπησε ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος επισήμανε στις δηλώσεις του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έδειξε διάθεση να το πάρει, ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο το ισορροπήσαμε, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, που είναι ο στόχος μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News