default-image

Απέσυρε την προσφυγή ο Ταυλαρίδης

Αθλητισμός
Απέσυρε την προσφυγή ο Ταυλαρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος του Στάθη Ταυλαρίδη απέσυρε την προσφυγή κατά του «τριφυλλιού», έπειτα από τη συμφωνία των δύο πλευρών για τα οφειλόμενα που υπάρχουν από την πλευρά της πρώην ομάδας του, που απέφυγε -τουλάχιστον προς το παρόν- ακόμη έναν βραχνά.

Παράλληλα, πληρωμές αναμένεται να σημειωθούν άμεσα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα ή το αργότερο την Δευτέρα θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν τώρα στο δυναμικό της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δεν πρόκειται για μέρος της δόση του Οκτωβρίου, παρότι υπήρξε η σχετική κυκλοφορία την Πέμπτη, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» . Δεν υπάρχει προς το παρόν… απόθεμα στα ταμεία της ΠΑΕ για να καλυφθεί αυτή η υποχρέωση και γίνεται προσπάθεια για να καλυφθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Ώστε να μην γεννηθεί νέος κίνδυνος για προσφυγές.

Τα χρήματα που θα δώσει αυτές τις ημέρες θα είναι για ενοίκια αρκετών που οφείλει ο σύλλογος και τα οποία έχουν δώσει παίκτες και προπονητικό τιμ ώστε να μην έχουν... τρεχάματα οι ίδιοι, αλλά και για μισθούς, όπως και μπόνους της περυσινής σεζόν. Φυσικά και πρόκειται για σημαντική… ένεση για τους ποδοσφαιριστές και το σταφ του Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να βρεθούν σύντομα και άλλα χρήματα. Αυτές οι πληρωμές που γίνονται αυτές τις ημέρες είναι από τα έσοδα από τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News