Ειδήσεις

Τι απαντά ο ΟΠΕΚΕΠΕ για το "ψαλίδι" στις επιδοτήσεις

Με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γ. Αποστολάκης, έκανε λόγο για διαστρεβλωμένα στοιχεία

Τη δική του απάντηση μέσω του δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γ. Αποστολάκης, μετά τις καταγγελίες μερίδας αγροτών για αδικαιολόγητες περικοπές στις επιδοτήσεις που αγγίξαν μέχρι και το 15%.

Με παρέμβαση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Γ. Αποστολάκης, έκανε λόγο για διαστρεβλωμένα στοιχεία και για ισχυρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...

Όπως είπε, οι περικοπές «άγγιξαν» σε πολλές περιπτώσεις το 8,5%, ενώ στο σύνολό τους, έγιναν μειώσεις αναμενόμενες για τους αγρότες, προς όφελος όπως υπογράμμισε, των νέων αγροτών, δικαιολογώντας παράλληλα το μεγάλο «τσεκούρι» σε ορισμένες επιδοτήσεις, εξαιτίας παρατυπιών στις δηλωθείσες εκτάσεις.

«Υπάρχουν ΑΦΜ που θα κατατεθούν για να διαπιστωθούν λάθη του Οργανισμού», προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ, με τον αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ  να σηκώνει το γάντι…: «...ας τα φέρετε στον οργανισμό».

Επιμέλεια: Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια