default-image

Παπαδόπουλος: Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους

Αθλητισμός
Παπαδόπουλος: Θέλαμε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το άγχος της πρεμιέρας μίλησε στυ συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος που τόνισε ότι ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη στο ματς με τον Πλατανιά για ψυχολογικούς λόγους.

 «Μετά από αρκετό καιρό παίξαμε επίσημο ματς. Το περιμέναμε αγωνιωδώς. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε για ψυχολογικούς λόγους αλλά και να κάνουμε τον κόσμο να μιλήσει με καλά λόγια για την ομάδα και να έρθουν περισσότεροι. Στο πρώτο ημίχρονο πήγε πολύ καλά το πλάνο μας. Είναι το παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε με πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ήταν φυσιολογικό να μην έχουμε την ίδια απόδοση γιατί αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με ρυθμό ενώ εμείς δεν είχαμε όμως τελικά κερδίσαμε.

Ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα και θέλω να πω μπράβο στους παίκτες. Θέλω όμως να υπενθυμίσω ότι πέρυσι πήγαμε καλά με ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όχι στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ», είπε αρχικά. Και συνέχισε.  «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο. Ο Πλατανιάς είναι πολύ καλή ομάδα. Το ότι δεν έβγαλε φάσεις οφείλεται στο δικό μας πρέσινγκ. Το δύσκολο κομμάτι για εμένα και τους συνεργάτες μου ήταν ότι εκεί που έπρεπε να 'φρεσκάρουμε' την ομάδα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα».

Για το υλικό που έχει και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος σχολίασε ότι «η ομάδα έχει βάθος και το πρόβλημα μου ήταν το ποιος θα μείνει εκτός. Αυτός είναι ένας… ευχάριστος πονοκέφαλος. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει άγχος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Πανσερραϊκό. Είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της, έχει έναν έμπειρο προπονητή.

 Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε σωστή τακτική. Η εμπειρία που έχουν αυτά τα παιδιά είναι ισχυρή αν και ο μέσος όρος μας είναι 25-26 χρόνων. Δεν πήραμε παίκτες για έναν χρόνο αλλά θέλουμε η ομάδα να έχει βάθος για τα επόμενα χρόνια. Παίκτες με ποιότητα όπως ο Λεάλ, ο Οικονόμου, ο Κουτσιανικούλης. Βέβαια η έδρα παίζει ρόλο όμως αν δεν παίζεις άμυνα και δεν κρατήσεις το μηδέν στην Φουτμπολ λιγκ δεν κερδίζεις τίποτα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News