default-image

Τα σενάρια για την γουρουνοκεφαλή στην πόρτα επιχειρηματία

Κρήτη
Τα σενάρια για την γουρουνοκεφαλή στην πόρτα επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις σκοτεινές διαδρομές που οδηγούν στους εντολείς της ανατριχιαστικής προειδοποίησης, με αποδέκτη ηρακλειώτη επιχειρηματία στενό φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αναζητούν οι διωκτικές αρχές του Ηρακλείου.

Το μακάβριο εύρημα που εντόπισε εργαζόμενος της επιχείρησης όταν πήγε χθες για να ανοίξει έχει σημάνει συναγερμό.

Πρόκειται για το κομμένο κεφάλι ενός χοίρου. Τρεις κουκουλοφόροι που έχουν καταγραφεί σε βίντεο από γειτονικές επιχειρήσεις, το κάρφωσαν στην είσοδο του καταστήματος στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, το φωτογράφησαν και τράπηκαν σε φυγή με μια μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο που αναζητούνται από την ΕΛΑΣ η οποία σαρώνει την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας και άλλο οπτικό υλικό από κάμερες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΗΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΖΩΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Στενός φίλος του Μ. Λεμπιδάκη

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά ομιχλώδης, καθώς ο επιχειρηματίας είναι στενός φίλος του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μάλιστα πρόκειται για ένα από τους αποδέκτες φακέλου με ιδιόχειρες επιστολές του Μιχάλη Λεμπιδάκη τις οποίες παρακαλούσε να παραδώσει στην οικογένεια του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας ενώ έχει ληφθεί και δείγμα από τον εργαζόμενο που ήρθε σε επαφή με το το εύρημα - προκειμένου να συγκριθεί με τα υπόλοιπα τυχόν δείγματα που θα βρεθούν.

Η προσοχή των αστυνομικών επικεντρώνεται στα βίντεο που έχουν συλλέξει από γειτονικές επιχειρήσεις, όπου εικονίζονται τρεις κουκουλοφόροι, οι δύο με μοτοσυκλέτα και ο τρίτος με αυτοκίνητο. Το ένα άτομο όπως διακρίνεται και στο βίντεο είναι εύσωμο και τα άλλα δύο πιο αδύνατα. Κινήθηκαν προς την είσοδο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ακόμα να τραβούν φωτογραφία από τα "κατορθώματά" τους μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης.

Η αστυνομία είναι εξαιρετικά προσεκτική στη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζοντας και το ενδεχόμενο να πρόκειται για επαγγελματικό ανταγωνισμό είτε αντεκδίκηση που να αφορά στο συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News