default-image

Γ. Χυντηράκης: Η «γεύση» που μου άφησε ο Μουσικός Οκτώβρης

Απόψεις
Γ. Χυντηράκης: Η «γεύση» που μου άφησε ο Μουσικός Οκτώβρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχω ζήσει στη καλλιτεχνική ζωή μου αμέτρητες όμορφες στιγμές προσφέροντας με το τραγούδι μου στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στο κόσμο και δεν περίμενα ποτέ ότι θα ένοιωθα περισσότερη ικανοποίηση και περηφάνεια.

Γράφει ο κ. Γιώργος Χυντηράκης

Την Τετάρτη το βράδυ τέλειωσαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Την Δευτέρα ήταν το αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη, την Τρίτη «Ο κύκλος των μελοποιημένων ποιητών» και την Τετάρτη τα τραγούδια που γράφηκαν πάνω σε ποιήματα του Νίκου Καββαδία.

Πολύ δύσκολα μπορώ να περιγράψω τις θερμές εκδηλώσεις των θεατών και την συμμετοχή τους, ακούγοντας με προσοχή τα σχετικά κείμενα και τραγουδώντας τα ποιήματα τραγούδια.

Ποτέ δεν περίμενα ότι τόσοι άνθρωποι θα ήξεραν τόσο «δύσκολα» τραγούδια και θα μένανε στο θέατρο σχεδόν 3 ώρες κάθε βράδυ περιμένοντας και την τελευταία νότα, για να μας χειροκροτήσουν.

Δεν ξέρω ποιόν να πρωτοευχαριστήσω από τους σχεδόν 40 συντελεστές αυτών των παραστάσεων, αλλά μάλλον το πρώτο ευχαριστώ το αξίζουν οι άνθρωποι που ήρθαν να μας παρακολουθήσουν.

Οι συντελεστές της μουσικής τριλογίας ήταν πολλοί, οπότε θα πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους τους δημοσιογράφους παρουσιαστές, ερμηνευτές, μουσικούς και τεχνικούς για τη κυριολεκτικά άψογη παρουσία τους.

Ήταν ποιοτικά και όχι εύκολα ακούσματα και όμως, το Ηρακλειώτικο κοινό τα αγκάλιασε και τα τραγούδησε.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ με μια υπόσχεση: Σύντομα θα ακολουθήσουν κι' άλλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News