default-image

Χρειάζεται ακόμα χρόνο το πόλο του ΟΦΗ

Σπορ
Χρειάζεται ακόμα χρόνο το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής χθες στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης όπου  ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 18-6.

Το ενθαρρυντικό για το συγκρότημα του Μάκη Βολτυράκη είναι ότι παρουσιάστηκε βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδι κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά χρειάζεται χρόνο και δουλειά… Άλλωστε η Βουλιαγμένη είναι από τις ισχυρότερες δυνάμεις του ελληνικού πόλο, διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης και ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να προβάλει αντίσταση.

Το γεγονός όμως ότι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε 7 τέρματα και χθες εκτός έδρας και κόντρα στην Βουλιαγμένη 6, κάτι δείχνει… Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η απειρία της πλειονότητας των παικτών του ΟΦΗ υπέπεσε σε αρκετά λάθη, κάτι από την πίεση των γηπεδούχων. Τώρα υπάρχει η διακοπή της μίας εβδομάδας για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τη Χίο.  

Τα 8λεπτα : 6-1, 4-2, 3-2, 5-1.

ΝΟΒ: Γκιουβέτσης 4, Χρυσοσπάθης 5, Σαρτζετάκης 2 , Ποντικέας 1, Αφρουδακης 3, Καπότσης 1, Γουβης 1 και Καλογερόπουλος 1.

ΟΦΗ: Παπανικολάου 2 ,  Chikvinidze 2 , Κλήμος 1, Γιγουρτάκης 1.

Ήττα στις λεπτομέρειες

Την ήττα σε ένα παιχνίδι -ντέρμπι γνώρισε  ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων εκτός έδρας από τη Χίο με 12-10 . Η ομάδα των Χανίων  προσπάθησε μέχρι τέλους για κάτι καλύτερο όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους, να εκμεταλλευτούν τον παίκτη παραπάνω και να πάρουν τη νίκη.

Τα 8λεπτα: 4-1, 2-4, 3-2, 3-3

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 3.

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια είχαμε: Γλυφάδα- ΠΑΟΚ 7-5, Απόλλων Σμύρνης- Υδραϊκός 9-8 ενώ την Παρασκευή θα παίξουν: Εθνικός- Π. Φάληρο και Πανιώνιος- Ολυμπιακός.

Νίκη για το ΝΟΡ

Εκτός έδρας νίκη με 11-9 επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου πέτυχαν τα κορίτσια του ΝΟΡεθύμνου για την 2η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Στα άλλα παιχνίδια: Τρίτων Αμαρουσίου- ΝΕ Πατρών6-10, ΝΟΒουλιαγμένης- Εθνικός 20-6 και Ολυμπιακός- Γλυφάδα 17-3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News