default-image

Προβλήματα στο ύψος της Χαρακιανής λόγω κατολίσθησης

Κρήτη
Προβλήματα στο ύψος της Χαρακιανής λόγω κατολίσθησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστιος είναι ο κίνδυνος για τους οδηγούς που κινούνται στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου στο ύψος της Παναγίας Χαρακιανής.

Ο δρόμος αρχικά έκλεισε καθώς είχαν πέσει βράχια στο οδόστρωμα και σε συνδυασμό με την ισχυρή βροχόπτωση, η κίνηση στο δρόμο καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη.

Για ακρετή ώρα οι οδηγοί ακινητοποιήθηκαν στο δρόμο και η κυκλοφορία γινόταν μετ'εμποδίων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ "ΕΦΕΡΕ" ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σε επιφυλακή βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η Τροχαία ΒΟΑΚ και η αστυνομία για να διασφαλιστεί η ομαλή κίνηση στο οδικό δίκτυο παρά τα εμπόδια.

Δείτε video από το σημείο που έκλεισε ο δρόμος

Τα επικίνδυνα σημεία

-Κίνδυνος βραχοπτώσεων στο οδικό τμήμα «Παλέ - Κάνεβος - Σελλιά - Ροδάκινο - Όρια με νομό Χανίων»

-Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι  στην επαρχιακή  οδό  4 «Παλέ - Κάνεβος - Σελλιά - Ροδάκινο - Όρια με νομό Χανίων» μετά το φαράγγι Κοτσιφού δίπλα στην εκκλησία Αγίου Νικολάου υπάρχει κίνδυνος από πτώσεις βράχων και πετρών.

-Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί να αποφεύγουν τη στάση ή να παραμένουν στο χώρο για να μην υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος

-Στο χώρο έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί περίφραξη για λόγους προστασίας, την  οποία κάποιοι απομακρύνουν.

-Στο σημείο θα τοποθετηθεί πινακίδα σήμανσης πτώσης βράχων μέχρι την κατά το δυνατόν αντιμετώπιση του προβλήματος των βραχοπτώσεων.

-Επικίνδυνο και το τμήμα της Επαρχιακής Οδού «Μυριοκέφαλα-Ορια Νομού (Καλλικράτης)» και σε μήκος δύο χιλιομέτρων, από την Χιλιομετρική Θέση Χ.Θ. 1.100 ( +-0.00 από την Πλατεία Μυριοκεφάλων) έως την Χ.Θ. 3.100 μ. προς τα όρια του Νομού και το χωριό Καλλικράτης, για λόγους ασφαλείας λόγω συνεχών βραχοπτώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News