Ειδήσεις

Καταιγίδα στα Χανιά: Έκλεισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκε οδηγός

Καταρρακτώδης βροχή καταγράφεται στα Χανιά όπου έκλεισε ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ακινητοποιήθηκαν ΙΧ και ξεχείλισαν ρέματα.

Καταρρακτώδης βροχή καταγράφεται στα Χανιά όπου όπως προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα. Μάλιστα στο Μάλεμε η στάθμη του νερού ήταν τόσο υψηλή που σύμφωνα με την πυροσβεστική οδηγός παρέμεινε στο ΙΧ εως ότου έρθει βοήθεια.

Τελικά με τη συνδρομή κι άλλλων οδηγών βγήκε από το αυτοκίνητό του, πριν φτάσει η πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλα προβλήματα καταγράφηκαν στην κίνηση των αυτοκινήτων.

Έκλεισε ένα ρεύμα κυκλοφορίας

Στο οδικό δίκτυο  Χανίων- Κισάμου στο ύψος του Πλατανιά το πρωί έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από Κίσαμο προς Χανιά λόγω ορμητικού χειμάρρου και καταπτώσεων βράχων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας .

Προβλήματα καταγράφονται λόγω της καταιγίδας και της έντονης βροχόπτωσης σε όλη την πόλη και η πυροσβεστική έχει ήδη δεχτεί 30-40 κλήσεις για απάντληση υδάτων.

Σε κάποιες περιπτώσεις ΙΧ ακινητοποιήθηκαν λόγω της βροχής, ρέματα έχουν ξεχειλίσει ενώ προβλήματα υπάρχουν στο δρόμο από Μουρνιές προς την έξοδο για εθνική.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια