default-image

Στην αφετηρία σήμερα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στην αφετηρία σήμερα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαίνει στη "μάχη" των επίσημων αγώνων ο ΟΦΗ, που στις 17:15 (Cosmote Sport 3) υποδέχεται τον Πλατανιά για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" κεντρίζει το ενδιαφέρον, με την ομάδα του Ηρακλείου να στοχεύει στη νίκη για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ' όλα θέλει να κάνει δυναμικό "μπάσιμο" στην αγωνιστική σεζόν και ταυτόχρονα σε ό,τι αφορά το θεσμό του Κυπέλλου να "αγκαλιάσει" την πρόκριση σε περίπτωση νίκης, καθώς θα θέλει ένα βαθμό στο φινάλε του 1ου ομίλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακόμη, η επίτευξη του στόχου στο σημερινό ματς θα σημαίνει πολλά και για ψυχολογικούς λόγους, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για την πρεμιέρα της Football League και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (Δευτέρα 30/10).

Από την πλευρά του, ο Πλατανιάς, αν καταφέρει να επικρατήσει, εξασφαλίζει την πρόκριση, έχοντας ήδη κερδίσει τον Απόλλωνα και έχει μπροστά τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος με τον Ηρακλή.

 

Έτοιμοι και αποφασισμένοι

 

Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών επικρατεί αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ζητά συγκέντρωση και δυναμικό ξεκίνημα στο σημερινό παιχνίδι.

Ο έμπειρος προπονητής δεν άνοιξε τα... χαρτιά του για το αρχικό σχήμα, αν και τα τελευταία φιλικά παιχνίδια έχουν δώσει ένα... δείγμα. Σε μια πιθανή 11άδα, ο Στρέζος θα είναι τερματοφύλακας, στην 4άδα της άμυνας οι Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης και Κοιλιάρας, ενώ στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Νάστος, Παπαστεριανός και Χαντί. Στη μεσοεπιθετική 3άδα, Ορτέγκα, Μάρτος και Λεάλ διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα, ενώ "φουνταριστός" αναμένεται να αγωνιστεί ο Κουσκουνάς.

Μετά τη χθεσινή προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20μελή αποστολή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Αναλυτικά μετέχουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Παπαστεριανός, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Περογαμβράκης, ο τιμωρημένος Μάνος και οι Παναγιώτου, Φαζός, Σιώπης, Παπατόλιος και Μπολάκης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα έχει οριστεί ο Νεοφυτιάδης από την Κόρινθο, ενώ επόπτες θα είναι οι Βλάσσης και Πάγκαλος, αμφότεροι από το Σύνδεσμο Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News