default-image

Το μαρτύριο της σταγόνας εδώ και 20 μέρες στις Μεσαμπελιές

Κρήτη
Το μαρτύριο της σταγόνας εδώ και 20 μέρες στις Μεσαμπελιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μαρτύριο της σταγόνας ζουν εδώ και είκοσι ημέρες δημότες στη περιοχή των Μεσαμπελιών, με τους ίδιους να ξεσπούν αγανακτησμένοι.

Όπως υποστηρίζουν, το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη από τη ΔΕΥΑΗ, μετά από επικοινωνία που είχαν με υπαλλήλους της δημοτικής επιχείρησης οι οποίοι φαίνεται να υποστήριξαν ότι θα αποκατασταθεί άμεσα. Κάτι όμως που δεν έγινε, με συνέπεια να βάζουν το χέρι στη τσέπη για να αγοράσουν βυτία νερού.

Η έλλειψη νερού εδώ και 20 μέρες εντοπίζεται στην οδό Δακανάληδων και σε γύρω δρόμους, με ορισμένους μάλιστα δημότες να πηγαίνουν συχνά στα χωριά τους για την κάλυψη βασικών αναγκών υγιεινής.

Στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα, όμως αυτό δεν οφείλεται σε βλάβη, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Μανόλης Χαιρέτης ο οποίος δεσμεύεται για τη δρομολόγηση λύσης.

«Γνωρίζουμε το πρόβλημα. Όμως δεν οφείλεται σε βλάβη. Θα υπάρξει έκτακτη εργολαβία για τη κατασκευή δικτύου στην επίμαχη περιοχή. Σε ότι αφορά την σοβαρή βλάβη στη γεώτρηση στις Βασιλειές, αυτή αποκαταστάθηκε και έτσι αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα διανομής νερού σε διάφορες περιοχές».

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News